Thursday, March 27, 2014

bekam.. nak cuba?

pernah try berbekam?

nampak ngeri tapi pada yang pernah cuba tu baru tau la kesan nya. especially bonda yang memang ada sakit kepala. masa pertama kali bekam kat kepala, memang takut jugak. tapi lepas tu rasa ringan betul. takde dah rasa pening, nak muntah, sakit berdenyut denyut. sekali berbekam sakit kepala hanya datang balik lepas 1-2 tahun. okla pada bonda sebab tak bergantung pada ubat.

selain sakit kepala, bonda buat bekam lepas bersalin kan hariz. sebab bonda amik epidural. memang berbuih buih darah yang keluar kat cup dia tu kat bahagian pinggang. dan kesannya memang lega rasa badan. takde rasa sakit pinggang sampaila mengandungkan hasya.

so pada ibu ibu yg amik epidural dan ada masalah kat pinggang dan badan sakit sakit bolehla cuba berbekam. insyaallah lega.

lepas pindah dok semenyih, bonda ke Pusat Bekam Aini kat bangi. kt sini ada servis bekam untuk lelaki dan perempuan. sekali bekam badan dalam rm50 je. Mesra dan murah dijamin hehe...

So pada sesapa berminat boleh call Pn Aini: 0192608092/0192957929
 

No comments:

Post a Comment

Sila lah mengomen...