Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

I'm preggy again!

lately bonda selalu loya loya. pening kepala. tapi bonda rasa biasa sebab mungkin bonda stress. tapi bila bonda dah start suka makan yang masam masam, dan tak pernah seumur hidup bonda rasa nenas tu sedap dan menyelerakan, i know there's something wrong with me.
semalam bonda beli pregnancy test tu. beli yang murah je. positive..hmm. tak puas hati bonda keluar beli lagi brand clearblue tu, rm20+ sebijik. positive jugak.
semalam sebelum mata terlelap, bonda tengok hariz. macamana ye agaknya bila ada 2 anak nanti? macamana kasih sayang tu boleh dibahagi sama rata? kesian jugak kat hariz. baru setahun 2 bulan. tak puas lagi nak bermain dengan dia sorang bonda tapi pasti semua yang terjadi ada hikmahNya. lagipun bonda dah tak muda lagi hehe

me and Touch N Go

bonda dah jadi staff Touch N GO quite lama. dr 2006 sampai sekarang. sebelum tu, bonda memang tak pernah ambik tau pasal benda ni. yela, bonda orang johor. mana ada tol bagai. sekarang je baru jadi pengguna tegar.
sebagai staff dan juga pengguna touch n go, bonda amat paham dan mengerti setiap masalah yang timbul dikalangan pengguna yang ada. jadi untuk mengelakkan masalah dengan kad bonda, bonda akan mengambil langkah sewajarnya seperti memastikan baki kad sentiasa mencukupi, bateri smartag sentiasa berganti dan tidak mengekori kereta depan terlalu rapat semasa lalu di toll barrier. dan Alhamdulillah setakat ni bonda tidak ada masalah besar dengan kad bonda. cuma masalah jumping dalam kad yang bagi bonda memang masalah yang melanda semua pengguna. terus terang, ini juga adalah masalah Touch N Go yang menjadi highest priority.
semalam launching office baru di Bangsar South. bonda memang suka dengan pembaharuan ni kalau nak dibandingkan dengan office lama, ibarat langit dengan bumi. cu…