Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

garnicia cambogia a.k.a asam keping

bertemu kita lagi kali ini.. dah lama tak update blog. bukan takde benda terjadi tapi sebab takde idea nak susun ayat buat karangan. hihi

sekarang ni memang tengah kemaruk nak cari cara nak kurus. kalau boleh memenuhi kriteria paling utama iaitu tetap makan tanpa ditahan tapi tetap boleh kurus. haaa kann. hobi tu. tetiba nak kena kurangkanla, kawal la.. adoii.. sapa sapa yang suka makan memang boleh paham kot. yang bonda tak paham sapa yang tak suka makan. ramai lak tu kat opis ni. hadoiiyai..

selain tu taknak makan produk kurus yang meragukan. takut nanti menjejaskan kesihatan terutamanya buah pinggang. sebab ikut statistik semakin ramai rakyat malaysia mengalami sakit buah pinggang kerana makanan tambahan begini terutamanya spirulina. ni bukan main petik je tau. ni fakta yang bonda baru baca kat majalah nona bulan ni tak silap.

masa dok gugel gugel tu terjumpa artikel berkenaan garnicia cambogia kat women's health. wahh menarik. sebab rupenye ramai selebriti hollywood menggunak…